Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΤΟ 2o ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 31Ο MOTORALLY ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ Μ.Ο.Θ

Ο τερματισμός στο Στρατώνι
Εκκίνηση απο τον Μ.Ο.Θ στις 12¨00 μ.μ. με δυο διαδρομές,
μια χωμάτινη για endurο, on-off και atv και μια ασφάλτινη και οι δυο μέσα από καταπράσινες ορεινές διαδρομές με πέντε νέα μοτοπαιχνίδια σε ισάριθμα Σ.Ε.Δ . Τερματισμός στο Στρατώνι Χαλκιδικής στο beach bar Paraty το αργότερο μέχρι της 19:00 για να θεωρηθεί έγκυρη η βαθμολογία του συμμετέχοντα. Οι απονομές θα γίνουν στης 22:00 στο beach bar και στην συνέχεια θα υπάρχει Live μουσική και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Κυριακή πρωί μοτοπαιχνίδια στην αμμουδιά και γύρω από τον χώρο του beach bar.
Δηλώσεις συμμετοχών
Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνουν Τετάρτη & Πέμπτη(6 & 7 Ιουνίου) στα γραφεία του Μ.Ο.Θ από της 21:00 έως και της 23:30. Με την δήλωση συμμετοχής θα δίνονται αναμνηστικό μπλουζάκι, εκπτωτικά κουπόνια για το beach bar και η διαδρομές (χωμάτινη και ασφάλτινη) σε χάρτη ή σε Gps σε μορφή gpx .
Όσοι δεν μπορούν να κουβαλήσουν στη μηχανή τα πράγματα τους θα πρέπει να τα φέρουν στο Μ.Ο.Θ αποκλειστικά τις παραπάνω ημέρες για να μεταφερθούν με το φορτηγάκι.
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τιμές συμμετοχής, dιαμονή – fαγητό, eνοικιαζόμενα δωμάτια, ειδικές τιμές beach bar, κ.λπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις