Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΚΡΗΤΗ ΓΙΝΑΜΕ!

Έρωτες , συνοικέσια , αρραβώνες , γάμοι , βαφτίσια. Από την άνοιξη και μετά είναι ο καιρός τους . Γίνεται χαμός παντού και
στη Χαλκιδική βέβαια . Εκτός από τους κοινούς θνητούς οι «έρωτες» που καταλήγουν σε θρησκευτικά μυστήρια χτυπάνε και την πόρτα προσωπικοτήτων του τοπικού πολιτικού , επιχειρηματικού , αθλητικού, καλλιτεχνικού συναφιού.
Οι προβολείς της μεγάλης δημοσιότητας και το κοινό συμφέρον κάνουν τις προσωπικότητες αυτές να ξεχνούν ακόμη κι αυτά που τους χώριζαν στο παρελθόν και να κάνουν ζουμ σ αυτά που μπορούν να τους φέρουν οφέλη στο άμεσο ή προσεχές μέλλον.
Ότι ακριβώς γίνεται εδώ και δεκαετίες στην Κρήτη . Εκεί οι κουμπαριές πολιτικών με μεγαλοτσιφλικάδες, μεγαλοζωέμπορούς, μεγαλοξενοδόχους είναι σκέτη ρουτίνα μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσει να είναι, αφού έτσι ξέρουν από πριν τα κουκιά . Ποιοι ανεβαίνουν  και ποιοι κατεβαίνουν στις εκλογικές αναμετρήσεις
 Έτσι και σε μας. Έρχονται εκλογές το 2019 για την ευρωβουλή , τους δήμους , τις περιφέρειες και την βουλή. Κάποιοι καλόμαθαν και δεν θέλουν να ξεμάθουν. Τα ίδια μπορεί και περισσότερο ισχύουν και για τους παρατρεχάμενους τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις