Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Προαγωγικές Εξετάσεις-Απονομές Ζωνών του Α.Σ. TKD ¨Αριστοτέλης¨ Νεοχωρίου.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρναίας  οι προαγωγικές εξετάσεις-απονομές
Ζωνών TAEKWONDO  του  Α.Σ. TKD ¨Αριστοτέλης¨  Νεοχωρίου. 


Συμμετείχαν 120 αθλητές και αθλήτριες των Τμημάτων Αρναίας, Νεοχωρίου και Στρατωνίου, οι οποίοι αφού πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμασίες των εξεταστών παρέλαβαν την Ζώνη τους. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Ισαάκ Καραγκιοζίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα: Passalimani Café Αρναία Χαλκιδικής, Νίκος Μπουζιάς Χωματουργικά Αρναία Χαλικιδικής, PizzeriaItalia Μαμασύκας Μ. Παναγία Χαλκιδικής, Ζαχαροπλαστείο ¨Κοσμά¨ Αρναία Χαλκιδικής, Στόικος Αρίστος Εμπόριο Νωπών Φρούτων και Λαχανικών Αρναία Χαλκιδικής, ¨Η Χώρα των θαυμάτων¨Παιδότοπος Café Αρναία Χαλκιδικής και τους προπονητές: κ. Αναστάσιο Κεφαλά (5DAN), κ. Χριστόδουλο Ρίζο (3 DAN) και κ. Απόστολο Χίνο (3DAN). Επίσης βραβεύτηκαν για την συμβολή τους στην προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου το Blog ¨ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ¨ και ο φωτορεπόρτερ Δημήτριος Ζάχος. 
Με την βοήθεια των προαναφερομένων 6 χορηγών η νέα αγωνιστική ομάδα 30 αθλητών προμηθεύτηκε σάκους Givova για να μεταφέρουν οι αθλητές/τριες τον προστατευτικό εξοπλισμό τους. 
Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν οι: κ. Αναστάσιος Τσίνογλου (8 DAN), κ. Ιωάννης Χίνος (6DAN) και Ευαγγελία Κουμαντσιώτη (2DAN). 
Όλοι οι αθλητές/τριες παίρνοντας το αναγνωρισμένο πτυχίο της Ομοσπονδίας και την Ζώνη, λάμβαναν από τον ταμία του Συλλόγου κ. Γεώργιο Κύρο ένα μπλουζάκι και ένα καπέλο. 
Ο Δάσκαλος κ. Αναστάσιος Κεφαλάς (5DAN), ο πρόεδρος κ. Ισαάκ Καργκιοζίδης, το Δ.Σ., και οι προπονητές κ. Χριστόδουλος Ρίζος (3 DAN) και Μάριος Κεφαλάς (2 DAN) συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους στις προαγωγικές εξετάσεις και ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στέλνοντας τα παιδιά τους στον Α.Σ. TKD¨Αριστοτέλης¨ Νεοχωρίου και εύχονται σε γονείς και αθλητές/τριες ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!


Η συντακτική ομάδα του ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ευχαριστεί  και συγχαίρει το δάσκαλο, τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. τους προπονητές και όσους συμβάλουν για να υπαρχει αυτό το αποτέλεσμα και υπόσχεται οτι  θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθειά τους 






















































Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2017/07/tkd.html#ixzz4liLau7Gy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις