Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Παράδειγμα για όλους ...ο Θανάσης Σιδέρης απο την Χαλκιδική (βίντεο)

Παράδειγμα για όλους αποτελεί πλέον ο Θανάσης  απο την Χαλκιδική ο δικός μας Θανάσης 



Ο Στίβος είναι από τα πιο αγαπητά και ενδιαφέροντα αθλήματα στον χώρο του Παραολυμπιακού κινήματος καθώς συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και αγωνισμάτων. Από τους πρώτους Παραολυμπιακούς αγώνες το 1960, ο στίβος συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Στο στίβο αγωνίζονται αθλητές από όλες τις κατηγορίες αναπηρίας.
Στα τέλη Μαϊου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για το 2017. Στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν 450 αθλητές και αθλήτριες, εκτός από τα προσωπικά και τα πανελλήνια ρεκόρ, σημειώθηκαν και παγκόσμια ρεκόρ.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο ήταν το τελευταίο ουσιαστικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο του Λονδίνου, έλαβαν μέρος και οι έξι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.
Ανάμεσα σε όλους αυτούς του μαχητές της ζωής συμμετείχε και δικός μας Θανάσης  κατακτώντας μετάλλια στα 100μ - 4 Χ100μ και στο ακόντιο κάνοντας όλους εμάς που είχαμε την τιμή να εργαστούμε μαζί του και να   γνωρίσουμε προσωπικά τον Θανάση ακόμη πιο περήφανους.


Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2017/06/blog-post_19.html#ixzz4jnYh6v1u

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις