Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Ο Μιχ. Θεοδωρακόπουλος καλωσορίζει τους παραολυμπιονίκες της άρσης βαρών στις Σκουριές
Στους χώρους που στο άμεσο μέλλον θα εξορύσσονται κράματα μετάλλων σαν αυτά από τα οποία είναι φτιαγμένη η ψυχή, η θέληση και το πάθος τους, αλλά και τα μετάλλια των νικηφόρων αγώνων τους (χρυσά και χάλκινα) βρέθηκαν οι λεβέντες αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας άρσης βαρών.

Η ομάδα που μας έκανε στην Παραολυμπιάδα του Ρίο να ξεχάσουμε έστω προς στιγμήν τα προβλήματα μας και να δακρύσουμε από χαρά και υπερηφάνεια για τα κατορθώματα της μαζί με τον προπονητή της επισκέφτηκε τα μεταλλεία των Σκουριών και της Ολυμπιάδας στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής.

Στο πλευρό των λαμπρών παραδειγμάτων της ζωής βρέθηκαν τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, όσο τα προεδρεία των σωματείων εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, όπως επίσης ο τετράκις Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών και πρόεδρος της ομοσπονδίας Πύρρος Δήμας.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα όλων καθώς οι άνθρωποι που σήκωσαν στους ώμους τους  αθλητικά την Ελλάδα συναντήθηκαν με εκείνους που δίνουν μια καθημερινή μάχη να σηκώσουν την χώρα ψηλά σε αναπτυξιακό επίπεδο. 

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι τα πανέμορφα τοπία της ΒΑ Χαλκιδικής δεν είναι άγνωστα στους παραολυμπιονίκες της άρσης βαρών, αφού την προετοιμασία που έθεσε τις βάσεις των μεγάλων επιτυχιών τους την έκαναν στην Ουρανούπολη με δαπάνη της Ελληνικός Χρυσός.
http://politesaristoteli.blogspot.gr/2016/11/blog-post_26.html#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις