Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

radiofono-mouzakinewsΟ Στέλιος Νικητόπουλος μας έδωσε τα φώτα του για τις Σκουριές στην εκπομπή της Ελπίδας Κουτσογιάννη, στην ΕΡΤ Λάρισας. Μέσα σε 20 λεπτά
παραληρηματικού λόγου, ο δημοσιογράφος που θυσίασε την (όποια) καριέρα του συνδέοντάς τη με το antigold«κίνημα» όταν ήταν πιασάρικο και πούλαγε, τα είπε όλα! Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα:
  • Φράγματα θα καταρρεύσουν σαν ένα φράγμα τελμάτων εργοστασίου αλουμινίου που αστόχησε προχθές εδώ δίπλα, στην Κίνα(!)
  • Σκόνη με βαρέα μέταλλα θα ξεκινά από τις Σκουριές και θα καταλήγει στη Θεσσαλονίκη!!!
  • Οι παραχωρήσεις γης από τη μονή Ιβήρων στις Σκουριές δεν συνάδουν με «την πίστη και τον χριστιανισμό»!!!
  • Τα αρχαία είναι από τον 2ο αιώνα π.Χ., οι «κάτοικοι» θέλουν ενιαίο αρχαιολογικό χώρο, και ο αρχαιολόγος Σισμανίδης καταγγέλλει πως ο Βενιζέλος σταμάτησε τις ανασκαφές λόγω της μεταλλευτικής!!!
  • Θα χαθούν θέσεις εργασίας από τουρισμό, αλιεία, μελισσοκομία, κτηνοτροφία…!!!
  • Οι ρηγματώσεις της Στρατονίκης οφείλονται στην μεταλλευτική!!!
  • Η μέθοδος flashsmelting είναι απάτη και θα γίνει τελικά εξόρυξη με κυάνιο!!!
  • Αστυνομικοί με το πιστόλι στον κρόταφο έπαιρναν γονείς μπροστά στα μάτια των γονιών τους, ξημερώματα!!!
  • Οι τουρίστες και οι κάτοικοι θα πρέπει να βάζουν μάσκες στις παραλίες.. Κάθε ξενοδοχείο πρέπει να έχει μηχάνημα μέτρησης αμίαντου… (!!!)
  • ΤοΠαλαιοχώρι δεν έχει νερό λόγω εξορύξεων!!!
  • Από τον αμίαντο της ΕΛΕΝΙΤ είχαμε 72 νεκρούς!!! (Άρα και εδώ θα έχουμε νεκρούς…)
  • Ο Παπακωνσταντίνου υπέγραψε την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων χωρίς να τη διαβάσει, ενώ η Μπιρμπίλη δεν υπέγραφε!!! (Να πει κάποιος στον Νικητόπουλοο πως οι υπουργοί δεν διαβάζουν μελέτες 1.300 σελίδων… Τις διαβάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και λένε στους υπουργούς να υπογράψουν ή να μην υπογράψουν…).
  • Ο Μπόμπολας φταίει που ξεκίνησε όλο αυτό, οι καναλάρχες και ο ΑΚΤΩΡ…
Είπε κι άλλα… Ξεδίπλωσε όλη την σαθρή antigoldεπιχειρηματολογία σε ένα ακροατήριο που δεν έχει καμιά επαφή με το αντικείμενο… Δεν παρέλειψε να κλείσει το μάτι στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «η κατασκευασμένη νομιμότητα μπορεί να αντικατασταθεί με μια άλλη νομιμότητα!!! Και οι κάτοικοι περιμένουν από τη κυβέρνηση να φέρει «νέα νομιμότητα»!!!!
Ο Νικητόπουλος επικαλέστηκε τις σοβαρές και αξιόπιστες πηγές του: Δημητριάδη (!), Δήμαρχο Αριστοτέλη, Επιτροπές Αγώνα, «κάτοικοι», αρχιμανδρίτης Αγγελόγλου!!! Καλά που δεν ανέφερε και τον Τόλη…
Ο αδίστακτος«δημοσιογράφος» Νικητόπουλος δεν δίστασε να υπονοήσει εμμέσως πλην σαφώς πως ο πρόσφατα αποβιώσας Τάκης Κάλτσος έχασε τη ζωή του επειδή ήταν κατηγορούμενος!!! Κατά λέξη τα λεγόμενα Νικητόπουλου: «Πρόσφατα ένας ακόμα κατηγορούμενος για κακουργήματα έχασε τη ζωή του, ο Τάκης ο Κάλτσος από έμφραγμα πάλι…».Όσοι δεν πιστεύετε ακούστε εδώ το 20:28 λεπτό του παραληρήματος Νικητόπουλου.
Αναφέρθηκε και στον εαυτό του ως «στοχοποιημένος δημοσιογράφος» από την Eldorado και «τους παρατρεχάμενους»…. Και δεν παρέλειψε να διαφημίσει την εκπομπή του «Αντιδραστήριο» η οποία τώρα κρίνεται αν θα συνεχιστεί…. Έτσι εξηγείται και όλη αυτή η κινητοποίηση Νικητόπουλου και οι ανακοινώσεις από την «Επιτροπή νεολαίας ενάντια στην εξόρυξη» για στοχοποίηση δημοσιογράφων και τα ευχολόγια να συνεχιστούν «αξιόλογες εκπομπές» όπως το Αντιδραστήριο! …. Καίγεται μήπως κόψουν την εκπομπή του…
Γενικά προκαλεί θλίψη η κατάντια ανθρώπων οι οποίοι υποτίθεται ασκούν «δημόσιο λειτούργημα». Προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους… Τελικά δεν υπάρχει χειρότερο είδος επαγγελματία από τους «στρατευμένους» δημοσιογράφους… Κρίμα πάντως… Ο κος Τσίπρας προσλαμβάνει σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού τον Καρανίκα και αφήνει εκτός ανθρώπους σαν τον Νικητόπουλο…

http://www.metalleiachalkidikis.gr/blog/2016/08/metalleiachalkidikis-nikitopoulosstilarissa/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις