Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ & ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Θετικός σ' ότι αφορά τη συνέχιση της επένδυσης και ειδικότερα του μεταλλουργικού τμήματος της εμφανίστηκε στους εκπροσώπους των εργαζομένων μεταλλείων Κασσάνδρας ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Μάλιστα, ο υπουργός επανέλαβε προς τους εργαζόμενους, ότι θα γίνει σεβαστή η απόφαση που θα εκδώσει το ΣτΕ και θα αφορά την αναστολή η μή της απόφασης ανάκλησης των τεχνικών μελετών στα υποέργα των Σκουριών και της Ολυμπιάδας, που έλαβε ο ίδιος πριν τις εκλογές.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του σωματείου επιφανείας των Μεταλλείων Κασσάνδρας Γιώργος Χατζής στο πλαίσιο της πολιτικής των ανοιχτών θυρών που θέλει να εφαρμόσει το υπουργείο ορίστηκε συνάντηση με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για την προσεχή Δευτέρα, παρουσία και εκπροσώπων των εργαζομένων.

Σε γενικές γραμμές οι εργαζόμενοι παραμένουν επιφυλακτικοί παρά την θετική προσέγγιση του Πάνου Σκουρλέτη στο ζήτημα της μεταλλουργίας χαλκού - χρυσού.

Όπως μάλιστα συζητιέται στους κύκλους των εργαζομένων αυτή η μεταστροφή ίσως να έχει να κάνει με τους μεγάλους φόρους που θα προκύψουν στο Ελληνικό Δημόσιο από την εγκατάσταση και την εφαρμογή της μεταλλουργίας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Εξυπακούεται πως δεν γεννάται ζήτημα αποχώρησης τους από το πεζοδρόμιο του υπουργείου αν δεν επέλθει η οριστική και αμετάκλητη δικαίωση του αγώνα τους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Χατζή ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις