Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

o τόλης είναι ευρωπαϊκή υπόθεση!

imagesΜέρα μεσημέρι ο τόλης… ε ποιός τόλης,  ο υπόδικος ντε! o Παπαγεωργίου με φωνή ασθμαίνουσα , με κάτι τις
το τραγικό στον τρόπο και τόνο που μασούσε τις λέξεις, έδινε ακόμα ένα ρεσιτάλ πόνου, δυστυχίας και καταστροφής στο ραδιοφωνικό πλυντήριο του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν ονομάζεται «στο κόκκινο».
Μίλησε για τον εαυτό του, το πόσο επικίνδυνος είναι, που τον λένε αρχηγό συμμορίας, που τον λένε κατασκευαστή όπλων και άλλα κωμικοτραγικά που από τα γέλια πήγα να πνιγώ. Πούλησε όσο μπορούσε τις αποκαλύψεις τάχαμου των SOMOτεμπόρων που θα γίνουν αύριο στο Γκάζι στα ολλανδικά και  υποσχέθηκε να δώσει μια ακόμη μέγιστη παρανομία των χρυσοθήρων οι οποίοι σύμφωνα με το μόνιμο παραμύθι του συνεχίζουν την καταστροφή χωρίς να έχουν άδειες.

Μετά οι ντενεκέδες τάχαμου δημοσιογράφοι του κόκκινου πήραν στο τηλέφωνο τον Νίκο Χουντή τον συριζαίο ευρωβουλευτή και νυν υπουργό ευρωπαϊκών υποθέσεων για να του πουν να καταδικάσει τις επενδύσεις και να δει το θέμα αυτών που φοροδιαφεύγουν και εκείνος με αριστοτεχνικό τρόπο απέφυγε την κακοτοπιά και είπε σε άπταιστα «συριζομαγικά»: «Θα επανεξεταστούν όλες οι συμφωνίες και θα έχουμε αξιοποίηση και όχι ξεπούλημα».
Εκεί πετάχτηκε ο τόλης και αφού γλύφτηκαν  για λίγο με τον υπουργό για τις κοινές  εκδηλώσεις που είχαν κάνει στο παρρελθόν στις Βρυξέλλες  προσπάθησε να τον  στριμώξει με το μειλίχιο και ταυτόχρονα γλοιώδες στυλάκι του: «Μα αυτοί στις Σκουριές δουλεύουν σαν να μην τρέχει τίποτε…αύριο περνάνε στην τελική φάση…»
Το ύφος επικλητικό, η φωνή σταθερά τρεμάμενη (ρε μπας και χρησιμοποιεί εφέ σαν κι αυτά των τραγουδιστών;) ο υπουργός όμως αμάσητος… δεν είναι να παρασυρθείς με τον τόλη και να την πεις την κοτσάνα και μετά να σου κρεμάσουνε κουδούνια στο ευρωκοινοβούλιο…οπότε:
«Δεν παρακολουθώ τις τελευταίες εξελίξεις και δεν τις σχολιάζω. Συνήθως αυτοί (ποιούς εννούσε;) προσπαθούν  να δημιουργήσουν τετελεσμένα ώστε να υπάρξουν προβλήματα στην απεμπλοκή τους…»
Κάγκελο ο τόλης. Aυτά ταιριάζουν και για μένα… θα σκέφτηκε. Άδικο;



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις